Tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy közelgő nyugdíjba vonulásom okán, az Erdők Háza Látogatóközpontban végzett tevékenységemet, erdész-közjóléti munkámat hamarosan átadom kollégáimnak.

Ezúton szeretném megköszönni számos óvodai- és iskolai pedagógus, közel 5 éves együttműködését, amely során sok-sok gyermeket elhoztak kiállításunk megtekintésére, kreatív- és szakmai programokra, jeles napi rendezvényekre, előadásokra, filmvetítésekre.

Emellett köszönet azoknak az egyéni- vagy családi látogatóknak, nyugdíjas- és civil csoportoknak, akik megtisztelték látogatóközpontunkat, illetve gyermekeiket „beíratták” nyári napközis táborunkba.

Remélhetőleg valamennyien élményekkel szerzett új ismeretekkel távozhattak az Erdők Házából és a későbbiekben ismét felkeresik az Erdők Házát újabb „erdei barangolásra”.

Korábbi és leendő Látogatóinkat továbbra is szeretettel várják „sefagos” kollégáim előzetes bejelentkezés alapján. Kérjük, hogy ezt a tervezett érkezésük előtt legalább 1 nappal szíveskedjenek az info@somogyierdokhaza.hu email címen, vagy a 82/505-175 telefonszámon (keddtől csütörtökig 9-16 óra között) megtenni. Jelentkezésük elfogadását minden esetben visszaigazolják.

  1. január 12.

Erdész üdvözlettel: Dobos Ildikó, az Erdők Háza létesítményvezetője