Kedves Pedagógusok!

  1. tavaszától új programokkal várjuk a csoportokat a kaposvári Erdők Háza Látogatóközpontban. Ezeket és a létesítmény kínálta lehetőségeket szeretnénk bemutatni iskolás és óvodás csoportoknak programot szervező pedagógusok számára. A tavasszal kétféle programot kínálunk a gyerekcsoportoknak.
    1. Erdőhöz kapcsolódó témák bemutatása az interaktív kiállításunkon: I. A fák; II. Az erdő állatai – a tápláléklánc; III. Az erdész munkája; IV. Somogyi erdők: A Zselic. A programok kb. 40 percesek, tartalma a csoport életkorához igazodik.
    2. Fák és madarak megfigyelése belvárosi séta során – óvodásoknak és kisiskolásoknak. 

A kiállításunk más témák bemutatására is alkalmas. Igény szerint pedagógusoknak arra is lesz lehetőségük, hogy tanórát az Erdők Házában maguk tartsanak meg a létesítmény eszközeinek felhasználásával, kollégáink segítségével. A COVID-helyzet javulásával az emeleten előadásokat, foglalkozásokat is tartunk majd. 

A tájékoztató programokat az alábbi időpontokban tartjuk:

  • február 8. 10 és 14 óra
  • február 9. 10 és 14 óra
  • február 22. 10 és 14 óra
  • február 23. 10 és 14 óra

A bemutató ingyenes, ám a részvétel regisztrációhoz kötött. Egy-egy időpontban 15 érdeklődőt tudunk fogadni. Kérjük, részvételi szándékukat jelezzék felénk emailben vagy telefonon! Az Erdők Házában a maszk viselése, ill. belépéskor a kézfertőtlenítés kötelező.

Várunk minden érdeklődőt.
Az Erdők Háza csapata