Rajzpályázat 2019 | Erdők Háza

Kedves Látogató!

A SEFAG Zrt. Erdők Háza Látogatóközpont rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyermekek részére az Országos Erdők Hete rendezvénysorozat részeként. 

A pályázat kiírója és témája:

A SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. (7400 Kaposvár, Bajcsy-Zs. u. 21.) Erdők Háza Látogatóközpontja (továbbiakban Kiíró) pályázatot hirdet 6-15 éves korú gyerekeknek, akik szívesen örökítenék meg a 2019-es évre választott vadvirággal, fával és védett rovarral kapcsolatos ismereteiket, külső jegyeiket, a fajok hasznosságával kapcsolatos tudásukat, stb. rajzon, festményen, vagy más grafikus alkotásban.

A pályázat résztvevői:

6 – 15 éves korú általános iskolás tanulók vehetnek részt a pályázaton, kivéve a Kiíró, illetve a pályázat szervezésében, vagy lebonyolításában esetlegesen közreműködő természetes személyek közeli hozzátartozói.

Pályázati kategóriák/témák:

I. 1-3. osztály – Milyennek ismered a magyar zergevirágot?
II. 4-5. osztály – Tudod, hogy kerül a sajmeggy az erdőbe?
III. 6-8. osztály – Vajon miért védett a havasi cincér?

Pályázati feltételek:

A pályamunkák bármilyen technikával, kivéve digitalis szerkesztéssel, de kizárólag A4 vagy A5 méretben készülhetnek. Egy pályázó egy darab, saját maga által készített alkotással pályázhat, melynek teljes felhasználási jogával rendelkezik. A pályázaton való részvétel feltétele a jelen kiírás mellékletét képező, kitöltött és a pályázó törvényes képviselője által aláírt jelentkezési lap csatolása a beküldött pályamunkához.

Pályázatok benyújtása:

A pályázaton való részvétel ingyenes, nincs nevezési, illetve regisztrációs díj. A pályamunkát, valamint ahhoz mellékelve a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot postai úton, vagy személyesen (9-17 óráig) lehet benyújtani a Kiíró címére, illetve a SEFAG Zrt Erdők Háza Látogatóközpont recepciójára, vagy a SEFAG Zrt. portájára.
Cím: 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky utca 21.

A teljes pályázati felhívás az alábbi linken érhető: EH rajzpályázat 2019 pályázati felhívás

Jelentkezési lap letöltése: JELENTKEZÉSI LAP EH rajzpályázat 2019