Vendégkönyv

„Csodálatos volt! Igazi élmény! Tanárként elmondhatom, hogy hihetetlen jó módszereket láttam, amivel a gyerekeket motiválni lehet, hogy szeressék az erdőt, az állatokat és természetesen a lehető legtöbbet meg is tudják ezekről.”
Miklós Laura – Erdély, Csíkszereda
2019. április 08.

„Nagyon örültünk, hogy itt lehettünk. Sajnáljuk, hogy otthon még nincsenek ilyen létesítmények, pedig erdőnk sokkal több van.”
Móga Zoltán Zsigmond – Erdély, Kolozsvár
2019. április 05.

„Hálás köszönet a mindenre kiterjedő tájékoztatásért! Gyönyörű gyermek és családbarát környezet. Szeretettel gratulálunk az ötlet megvalósulásáért és külön köszönet az Erdők Háza vezetőjének és munkatársainak.”
Kívül-belül környezet pedagógiai műhely
2019. május

„Köszönjük szépen a felejthetetlen élményt és a sok türelmet!”
A fárasztó Aprajafalva táborozói
2019. július 11.

„Ez itt csodálatos volt! Köszönet a megálmodónak, a fenntartónak, és akik hozzájárulnak ennek a fantasztikus helynek a létezéséhez.”
Bodnár család
2019. július 26.

„Köszönjük szépen a tárlatvezetést. 2019. 08. 12 és 16. között résztvevő Erzsébet tábor résztvevői. Jól éreztük magunkat!”
2019. augusztus 16.

„Nagyon élveztük Lukács Róbert vezetésével az egész programot! Köszönjük!”
Ádándi Fekete István Általános Iskola
2019. október 25.

„Rendkívül érdekes a kiállítás. Nagyon jó volt. Sok játék volt, máskor is szívesen eljövünk.”
Szabadi Eszter – Dunaújváros
2019. október 29.

„Nagyatádon pihentünk, ahol hallottunk Önökről, felkeltették az érdeklődésünket, ezért megkerestük hazafelé (Budapest) menet Önöket, és nem is bántuk meg. Csodálatos, lenyűgöző kiállítást láthattunk az öt éves unokánkkal együtt, és mindannyiunknak nagyon tetszett. Ilyen hasznos, látványos, tanulságos kiállítás még Budapesten sincs. Igazán pótolhatnák az ottani gyerekeknek. Köszönjük szépen!”
Kopni Antal, Cser Dominika
2019. november 15.

„Köszönjük a tartalmas vezetést! Nagyon nagyszerűek az interaktív játékok, biztosan jól szolgálják a felnövekvő generációk erdő-szeretetét.”
Kiss Ferenc Erdészeti Szakgimnázium tanárai
2019. november 23.